Over ons

Oranje Steengoed is gespecialiseerd in het beheren en beschermen van leegstaand vastgoed. Wij zijn gevestigd in het centrum van Heerenveen in de voormalige Rabobank. Een persoonlijke aanpak, betrouwbaar advies, ‘woord is woord’ en geen poespas staan hierbij centraal. 

''Zeggen wat je doet en doen wat je zegt''

Leegstandbeheer met een deskundige aanpak, een gedreven instelling en een actief beheer. Wij denken en adviseren graag over de best mogelijke oplossingen. Zien we een samenwerking niet zitten dan laten we dit ook meteen weten. Panden en omgeving worden iedere maand gecontroleerd en de uitkomsten hiervan worden digitaal gedeeld. Hiermee voorkomen we nare verrassingen en kan er indien nodig tijdig actie ondernomen worden.  Opdrachtgevers zijn hierdoor ten allen tijde op de hoogte van de situatie in en rondom hun panden. Door een actief beheer blijven panden geconserveerd en word de medewerking van gebruikers vergroot.

Door jarenlange ervaring in vastgoedbeheer is er veel kennis opgebouwd en zijn er uiteenlopende projecten beheerd. Wij werken onder andere voor particulieren, gemeenten, zorginstellingen, beleggers, ontwikkelaars, beheerders en woningcorporaties.