Over ons

Oranje Steengoed werkt iedere dag vanuit onze kantoren met veel passie en plezier aan alle leegstand vraagstukken. Dit ziet u terug in onze gedrevenheid en hoogwaardig leegstandbeheer. We laten ons het beste omschrijven als persoonlijk, no-nonsense, praktisch, concreet, transparant en resultaatgericht.

Persoonlijk contact is voor ons van grote waarde. Naast de regelmatige contactmomenten met opdrachtgevers staan we ook in nauw contact met onze bewoners en ondernemers. We leren ze graag beter kennen om ze nu en in de toekomst goed en mogelijk nog beter van dienst te kunnen zijn.

Oranje Steengoed neemt vanaf dag 1 de zorg uit handen terwijl u als opdrachtgever ten alle tijde door ons volledig op de hoogte gehouden wordt. Alle panden en omgevingen worden iedere maand gecontroleerd icm uitgebreide rapportages welke 24/7 inzichtelijk zijn via MIJN OSB. Wij geloven niet in: 'Geen bericht is goed bericht'en doen graag een stapje meer. Door een actief beheer blijven panden geconserveerd en word de medewerking van gebruikers vergroot.

Door jarenlange ervaring in vastgoedbeheer is er veel kennis opgebouwd en zijn er uiteenlopende projecten beheerd. Wij werken onder andere voor particulieren, gemeenten, zorginstellingen, beleggers, ontwikkelaars, beheerders en woningcorporaties.

Oranje Steengoed is gecertificeerd en aangesloten bij het Keurmerk Leegstand Beheer(KLB).

Erkend leerbedrijf Keurmerk leegstandbeheer Vereniging Leegstandsbeheer Nederland Gecertificeerd door SKW